SİNOP / BOYABAT - Atatürk Ortaokulu

Asiye ALKAN - Türkçe Öğretmeni

1981 yılında Samsun’un Bafra ilçesi Ağıllar köyünde doğdu. İlkokulu Ağıllar İlkokulunda, ortaokulu Bafra İmam Hatip Lisesinde okudu. Liseyi ise Bafra Lisesinde tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğinden mezun oldu. 2004 yılında Bitlis’in Ahlat ilçesi Muzaffer İncesu Ortaokulunda göreve başladı. 2008 yılında Boyabat Cengiz Topel Ortaokuluna tayini çıktı. 2012 yılında Boyabat İnönü Ortaokulunda 2 yıl çalıştıktan sonra okulların birleşmesi nedeniyle görevine 2014 yılında Boyabat Atatürk Ortaokulunda devam etti. Halen aynı okulda çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir. 2 başarı belgesi, 1 takdir belgesi, 1 teşekkür belgesi ve 1 aylıkla ödülle ödüllendirildi.